2009-10-25

Šeštadienis & Sekmadienis

Sekmadienio rytas. Skambutis (darbinis), kuris prikėlė iš gilaus miego. Pagaliau normaliai išsimiegojau. Pusryčiai, bet ne į lovą. Trumpas lietutis ryte. Ruduo, kuris jau įsibėgėjo, bet... tai niekis, nes vakar (šeštadienį) buvo fantastiškos "professional" table football varžybos. Pas draugus didesnę vakaro dalį žaidėme standartišką stalo futbolą, t.y. su vienu kamuoliukų. Šovė į galvą mintis, o kodėl vienas kamuoliukas aikštėje? Pasiūlymas įmesti dar vieną kamuoliuką. Taigi aikštėje turime du stalo futbolo kamuoliukus. Prasidėjo neregėto mąsto azartas ir kovos. Emocijos, rėkavimai, šokinėjimai, glėbesčiavimaisi, plojimai ir daina "We are champions", kai į priešininko vartus įmušami net du kamuoliai. Kovų buvo daug, o taškų dvigubai daugiau.

Daug emocijų ir prakaito buvo ištaškytą prie futbolo stalo. Mintis, kad visas sekmadienis dar prieš akis - tai džiugino, o kartu ir kėlė nerimą. Koks nerimas? - sugrįšiu vėliau.

Taigi susirinkome visas "šmutkes", prigriebėm keletą draugų ir draugių. Fiesta prigludo prie kelio :))) kaip formulė. Kai kas (panelės) išreiškė pageidavimą (spėkit... kokį?). Atsakymas - į KLUBĄ, nors tuomet jau buvo apie 1-2 val. nakties. Pageidavimas yra pageidavimas. - Prašome, - pasakiau, - štai jūsų klubas. Gero "tūso"!!! Aišku Jūs nežinote, kad vakar jos taip pat "tūsinosi" iki paryčių. Kaip viena panelė sakė - prasidėjo antra jaunystė. Nors kai kam iš keleivių atėjo į galvą mintis - o ar pirmoji jau baigėsi??? Laikas parodys :)))

Grįžkime prie nerimo. Sekmadienis. Ant stalo laukia pluoštelis lapų, ant titulinio lapo - "THE THIRD CIRCLE" ir deadline - 09.10.27. Kaip smagu, o kartu ir graudu...

Ačiū visiems skaitantiems mano pranešimus.
Einu skaityti - kažką apie kažką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą